GOSB

Türk Öğün, Çalış, Güven!

Haberler

TÜM İMKANLARIMIZLA DEPREM BÖLGESİNDEKİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

TÜM İMKANLARIMIZLA DEPREM BÖLGESİNDEKİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

08.02.2023



Ülkemizi; derinden sarsan depremler hepimizin yüreğini yaktı. Acımız çok büyük, tarifi çok zor…

GOSB olarak ilk andan itibaren süreci yakından takip ettik. Yaşanan acıların dindirilebilmesine bir nebze de olsa katkı sağlamak için, firmalarımızla birlikte, resmi ve sivil kuruluşlarla işbirliği içerisinde ilerleyerek, yardım ve kurtarma çalışmalarının aktif bir parçası olmak üzere harekete geçtik.

GOSB İtfaiye ve Acil Durum Birimi’nde görevli ilk Arama Kurtarma Ekibimizi ve arama kurtarma ekipmanlarını, 06.02.2023 tarihinde, depremden sadece 4 saat sonra Gebze’den yola çıkarttık.

Bölgedeki kan ihtiyacının karşılanması için Kızılay yetkilileri ile iletişime geçerek, bölgemiz çalışanlarını yakın lokasyonlardaki kan bağış noktalarına yönlendirdik.

Yaşadığımız bu felaketi ancak birlik ve dayanışma ruhu ile atlatacağımızı biliyoruz. Depremden kurtulan, enkazdan çıkarılan ve çetin kış şartlarıyla yaşam mücadelesi vermeye çalışan vatandaşlarımız için GOSB olarak, Kocaeli Valiliği’nin yardım hesabına nakdi yardımda bulunduk.

Ayrıca jeneratör, gıda malzemesi, kıyafet, ilkyardım çantası, hijyen seti ve kurtarmada kullanılacak malzemelerin yer aldığı 2 TIR’ımızı, AFAD ile koordineli olarak deprem bölgesine doğru yola çıkarıyoruz.

GOSB İtfaiye ve Acil Durum Birimi ile Elektrik Birimi’nde görevli arkadaşlarımızdan oluşan, ikinci Arama Kurtarma Ekibimizi ve arama kurtarma ekipmanlarını, 08.02.2023 tarihinde yola çıkarttık.

Bu yardımlara ilave olarak, GOSB çalışanları, danışmanları ve yüklenicilerimiz arasında topladığımız bağışlarla üç ilave jeneratör daha alarak ihtiyaç bölgelerine gönderiyoruz.

Yaraları sarmak kolay olmayacak biliyoruz, ama birlikte ve dayanışma içinde olmanın gücüne de inanıyoruz. Tüm imkanlarımızla bölgedeki vatandaşlarımızın yanındayız.

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza tekrar Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm ülkemize sabır diliyoruz.

Top