GOSB

Türk Öğün, Çalış, Güven!

Haberler

İDDMİB, TR-METALENDEKS BASIN TOPLANTISI GOSB’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İDDMİB, TR-METALENDEKS BASIN TOPLANTISI GOSB’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

09.11.2023



İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği, (İDDMİB) Türkiye Metal Sanayi İhracat Endeksi (TR-METALENDEKS) basın toplantısı GOSB’da gerçekleştirildi.

 

Ticaret Bakanlığı yetkilileri, İDDMİB ve GOSB Yönetim Kurulu üyeleri ile GOSB’da faaliyet gösteren firma yetkililerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıya, GEPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koray Kantarcı ile GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş da katılım sağladılar.

 

Toplantıya açılış konuşmaları ile başlandı. GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Ercüment Sarıtaş, İDDMİB Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Tecdelioğlu ve Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ali Rıza Oktay’ın yaptıkları açılış konuşmaları ve İDDMİB tanıtım filmi gösteriminin ardından, Dr. Can Fuat Gürlesel tarafından TR-METALENDEKS sunumu gerçekleştirildi.

 

Toplantı sonrasında Sayın Tecdelioğlu nazik ev sahipliği için Sayın Sarıtaş’a teşekkür ederek, günün anısına hediye takdiminde bulundu. Sayın Sarıtaş ise TR-METALENDEKS basın toplantısına ev sahipliği yaptıkları için duyduğu memnuniyeti belirterek, Sayın Tecdelioğlu’na GOSB Yönetim Kurulu adına GOSB Anı tabağı takdim etti.


Çekilen aile fotoğrafının ardından toplantı sonlandırıldı.

Top