GOSB

Türk Öğün, Çalış, Güven!

Haberler

GOSB-LINKEDİN İŞBİRLİĞİNDE “LINKEDİN ANADOLU ZİRVESİ: GOSB" PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

GOSB-LINKEDİN İŞBİRLİĞİNDE “LINKEDİN ANADOLU ZİRVESİ: GOSB" PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

14.11.2023



Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) ve LinkedIn işbirliğinde “LinkedIn Anadolu Zirvesi: GOSB” programı düzenlendi. GOSB’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen zirveye, insan kaynakları ve şirket yöneticileri yoğun ilgi gösterdi.


14 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilen zirve, GOSB Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Akşit’in açılış konuşmasıyla başladı. LinkedIn Güneydoğu Avrupa Satış Lideri Burak Kuralkan ile LinkedIn Müşteri İlişkileri Yöneticisi Burcu Çelik’in Türkiye’de sanayi alanında değişen yetenek pazarı dinamikleri, işe alım stratejileri, işveren markasının gücü ve önemi, çağın gereksinimi eğitim ve gelişim gibi başlıklar kapsamında gerçekleştirdikleri sunumların ardından, Bilim İlaç İnsan Kaynakları Direktörü Fulya Acar tarafından LinkedIn ile işbirliği içinde gerçekleştirilen iyi uygulama örnekleri anlatıldı.


Zirveye katılım sağlayan firmalarımızın değerli temsilcilerine kıymetli katılımları için, Sayın Kuralkan, Sayın Çelik ve Sayın Acar’a değerli görüşlerini bizlerle paylaştıkları için teşekkür ediyoruz.


Top