GOSB

Türk Öğün, Çalış, Güven!

Haberler

17 AĞUSTOS 1999 MARMARA DEPREMİ’NİN 25’İNCİ YIL DÖNÜMÜ ANMA PROGRAMI

17 AĞUSTOS 1999 MARMARA DEPREMİ’NİN 25’İNCİ YIL DÖNÜMÜ ANMA PROGRAMI

17.08.2024



17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 25’inci yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen Deprem Şehitlerini Anma Programı, Gölcük Kavaklı Sahili’nde gerçekleştirildi.

 

Kocaeli Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinasyonunda, 16-17 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, AFAD Başkanı Okay Memiş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Albay Yücel Korkut, Japonya İstanbul Başkonsolosu Kenichi Kasahara, Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, İl Emniyet Müdür Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Murat Bozkurt, İlçe Belediye Başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımızın katılım sağladığı bu anlamlı etkinlikte, GOSB Arama Kurtarma Ekibimiz de yer alarak deprem bilincinin yaygınlaştırılması için önemli bir görev üstlendi.

 

17 Ağustos 1999'da yaşadığımız büyük acı, hepimizin hafızalarında silinmez izler bıraktı. Ülkemizin bir daha böyle acılar yaşamamasını diliyor, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz.

Top